ΜΠΡΑΖΙΩΤΗΣ: «ΤΟ ΙΝ.ΚΑ.ΔΙΛ. ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ»

Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του σεμιναρίου βασικής κατάρτισης διαμεσολαβητών από το ΙΝ.ΚΑ.ΔΙΛ. Το σεμινάριο αυτό, που είναι το πρώτο μετά την εξάπλωση του κορονοϊού, έγινε με διά ζώσης εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η κατάρτιση ολοκληρώνεται με το δεύτερο τμήμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα στο τμήμα αυτό συμμετέχουν επιστήμονες διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων (ιατρικού, νομικού, οικονομικού τομέα κ.λπ.) από διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.ΔΙΛ και αντιπρόεδρος του ΔΣΛ Χρήστος Μπραζιώτης το ιδιάζων του κύκλου αυτού επιμόρφωσης είναι ότι τα σεμινάρια διεξάγονται με μικτό τρόπο διδασκαλίας, δηλαδή με διά ζώσης και εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση, έχοντας ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες προς όφελος των συμμετεχόντων.
«Η διαρκής προσπάθεια του ΙΝ.ΚΑ.ΔΙΛ να αναβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες των σεμιναρίων, το κατατάσσει πρώτο στις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων καθώς το προτιμούν όλο και περισσότεροι επιστήμονες από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, και μάλιστα από μακρινές περιοχές (Αθήνα, Σέρρες κ.λπ.), γεγονός που μας γεμίζει με όλη και περισσότερη ενέργεια να εμπλουτίσουμε τις δράσεις μας» υπογράμμισε.

Link: eleftheria.gr

© 2021 Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας