Εντυπωσιακά δείχνει πως κινείται το Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών Λάρισας και ειδικά επί προεδρίας Χρήστου Μπραζιώτη το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως άνθρωποι – επιστήμονες απ όλη την Ελλάδα έρχονται στη Λάρισα για να γίνουν διαμεσολαβητές.

Χθες μάλιστα από το ΙΝΚΑΔΙΛ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του σεμιναρίου βασικής κατάρτισης διαμεσολαβητών από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. Το σεμινάριο αυτό, που είναι το πρώτο μετά την εξάπλωση του κορονοιού, γίνεται με μικτό τρόπο διδασκαλίας δηλαδή με δια ζώσης και εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση.

Το πρώτο τμήμα περιλάμβανε την  δια ζώσης εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου ενώ η  κατάρτιση ολοκληρώνεται με το δεύτερο τμήμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της  σύγχρονης τηλεκπαίδευσης  τον Σεπτέμβριο. Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι στο τμήμα αυτό συμμετέχουν επιστήμονες διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων ( ιατρικού, νομικού, οικονομικού τομέα κλπ) και από διάφορες πόλεις  της Ελλάδος».

Link: bestoflarissa.gr

© 2024 Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας